Hej, u riktheve?

Hyr këtu duke përdorur emrin tënd të përdoruesit dhe fjalëkalimin tënd
(Cookies duhet të jenë të aktivizuara në shfletuesin tënd)Help with Cookies duhet të jenë të aktivizuara në shfletuesin tënd

Ndodheni për herë të parë këtu?

Përshëndetje! Për të pasur akses të plotë te kurset ju duhet vetë një minutë për të krijuar një llogari të re në këtë sit. Aksesi në kurse mundësohet nga kredenciale hyrjeje që do të përdoren vetëm vetëm në hyrjen e parë. Për të krijuar llogarinë tuaj:
  1. Plotësoni formularin si Përdorues i Ri me të dhënat tuaja.
  2. Do t'ju vijë një email në adresën e postës tuaj elektronike.
  3. Lexo email-in dhe kliko mbi link-un që përmban ai.
  4. Regjistrimi juaj do të konfirmohet dhe do të njiheni nga sistemi si përdorues i regjistruar.
  5. Në vazhdim mund të zgjidhni kursin në të cilin dëshironi të merrni pjesë.Që nga ky moment mund të frekuentoni ecm33.al duke u identifikuar me emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin tuaj